Entrevistem a...

Compartim els nostres records de l’esplai!

esplais

Experiencies_Esplai_Juvenil

Si alguna cosa tenim la gent d’esplai és que allà on anem ens ho sabem passar d’allò més bé! Segur que tens molts records increïbles de moments viscuts a l’esplai: t’agradaria compartir-ho amb nosaltres?

Aquell dia de ruta en què ens vam perdre i ens van deixar dormir en una masia, aquell joc de nit de por en què les monitores van passar més por que els infants o aquella activitat conjunta amb una entitat del barri d’on van sortir unes amistats precioses. És ben bé que les persones d’esplai ens ho sabem passar d’allò més bé i podríem estar tot el dia explicant anècdotes de tot allò que hem viscut!

Com que volem que tothom s’encomani d’aquesta energia, ens agradaria que compartissis amb nosaltres el dia que més recordes de l’esplai. Pot ser que el recordis perquè vau fer una activitat xulíssima, perquè vau riure molt o pel que sigui!

Algunes persones d’Esplac ja han compartit les seves anècdotes. Ens envies les teves? Pots fer-nos un àudio al telèfon  dient el teu nom, l’esplai del qual formes o has format part i allò que vols compartir.

Notícies relacionades