El suro

Personalitats famoses i el lleure associatiu: més a prop del que pensem?

personalitats famoses

Personalitats famoses

Descobreix 4 persones conegudes que potser no ho sabies però també són d’esplai!

El món del lleure sempre s’ha caracteritzat, entre altres aspectes, per la seva àmplia diversitat. Som moltes les persones que en formem part; de diferents edats, territoris, orígens i realitats. És així com, al llarg del nostre viatge, emprenem camins diversos que ens porten a seguir omplint la nostra motxilla.

Les persones que us presentem a continuació comparteixen el món del lleure, ja que, en algun moment de les seves vides, han format part d’alguna entitat de lleure educatiu. A continuació, repassem les seves trajectòries.

personalitats famoses

Aitana Bonmatí és una jugadora de futbol que va néixer a Vilanova i la Geltrú i que va formar part de l’Esplai GER, de Sant Pere de Ribes. Actualment, forma part d’un dels clubs esportius més important del territori, el Futbol Club Barcelona. Ella i les seves companyes d’equip són referents, ja que mitjançant els èxits assolits han aconseguit portar el club català i, en general, el futbol femení a l’auge del món de l’esport femení.

L’actriu barcelonina Paula Del Río, qui va formar part del Grup d’Esplai l’Erol, ha protagonitzat nombrosos llargmetratges i sèries de televisió, com El Internado o El Desconocido. Combinant la seva participació en el món de la televisió i la gran pantalla, va iniciar la seva carrera artística amb tan sols deu anys. Això l’ha portat a guanyar diversos premis que han reconegut els èxits obtinguts amb els papers que ha desenvolupat.

Personalitats famoses
personalitats famoses

Esterri Peña va néixer a Sant Pere de Ribes i també va formar part de l’Esplai GER. Anys més tard es va decantar pel món de l’enginyeria i l’emprenedoria, creant la seva pròpia marca de roba esportiva i treballant des de la sostenibilitat. El vam poder conèixer arran del seu triomf a la primera edició del concurs de televisió La Travessa, en què sempre assolia les primeres posicions a totes les aventures que se li proposaven.

L’influencer Juliana Canet va néixer a Cardedeu i va ser infant i monitora de lEsplai Bruixes i Bruixots dels Escorrelots. Tot i que en un inici es va donar a conèixer penjant continguts audiovisuals a diverses xarxes socials, actualment és col·laboradora i presentadora de diferents programes de ràdio i televisió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, com Adolescents iCat o Tot es Mou.

personalitats famoses

Notícies relacionades