El suro

Celebrem la primera edició del concurs literari de La Piqueta!

concurs literari

Imatge extreta de Pixabay

S’obre la convocatòria del concurs per a joves de 12 a 17 anys amb dues modalitats diferents, prosa i poesia.

S’apropa la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina i, amb ella, la festa del llibre i la rosa! No hi ha millor ocasió que aquesta per estrenar el primer concurs literari a través de La Piqueta. Amb motiu del concurs, la secció de La mà trencada ensenyarà i premiarà les obres guanyadores. El més important del concurs és fer una obra de la qual us sentiu orgulloses i orgullosos i que us permeti imaginar i crear el que us vingui més de gust!

Aquest primer concurs literari juvenil comptarà amb dues categories: la micro (de 12 a 14 anys) i la macro (de 15 a 17 anys).

Així doncs, hi haurà dues modalitats juvenils diferents: prosa i poesia.

Les obres han de ser fruit de la vostra imaginació i han de ser originals i pròpies. A més, recomanem relacionar-les amb el dia a dia a l’esplai, esmentant o representant alguna aventura viscuda en context d’esplai, per tal de visibilitzar i reivindicar la tasca que fem des del món del lleure. També seria interessant vetllar per transmetre, mitjançant la vostra obra, alguns dels valors que treballem cada dissabte a l’esplai.

Bases del concurs

Les obres literàries que siguin redactades hauran de ser escrites en català.

Les obres presentades a la modalitat de prosa han de contenir entre 300 i 350 paraules.

Les obres presentades a la modalitat de poesia han de contenir entre 10 i 40 versos.

La data límit per lliurar les obres serà dilluns 22 d’abril i s’hauran d’enviar per correu electrònic a lapiqueta@esplac.cat, indicant títol de l’obra, nom i edat de la persona autora i pseudònim.

Finalment, hi haurà una obra premiada de cada categoria i modalitat. Els premis seran sorpresa, per això els anunciarem quan comuniquem les obres guanyadores!

Us animem a participar-hi!

Notícies relacionades