La mà trencada

Cançons anticapitalistes, fent servir la música per combatre el sistema!

Feu-nos arribar cançons reivindicatives que us agradin i que us facin pensar en l’anticapitalisme per a l’exposició de l’Escola d’Esplac 2024

Els pròxims 13 i 14 d’abril monitores i monitors dels esplais d’Esplac, l’associació de 110 esplais laics i voluntaris de Catalunya, participaran en la desena edició de l’Escola d’Esplac. L’Escola d’Esplac és un cap de setmana formatiu per a monis i persones relacionades amb l’associacionisme educatiu on ens formem sobre una temàtica concreta per construir discurs al voltant de l’esplai.

Aquest any, l’Escola d’Esplac tractarà sobre l’anticapitalisme i com combatre’l des de l’esplai. El cartell l’ha fet l’il·lustrador Jordi Barenys Haya i participaran en l’Escola d’Esplac, fent xerrades i tallers, persones i col·lectius com lEscola Popular de Manresa, David Fernández, la PAHC Bages, Versembrant o Gil Hortal.

Però per fer de l’Escola d’Esplac un espai formatiu més complet, us necessitem! Durant diumenge al matí hi haurà una exposició per les monitores i monitors i volem que en formeu part. Ho podeu fer fent-nos arribar una cançó reivindicativa, que sonarà de fons durant l’exposició. Aquesta cançó només té una condició: ha de tenir certa relació o parlar sobre l’anticapitalisme. 

Podeu enviar-nos les vostres cançons per correu electrònic redacciolapiqueta@esplac.cat o escrivint-nos a l’Instagram de La Piqueta

Ets moni? Vols fer la dinàmica amb el teu grup d’esplai? 

T’animem molt a fer-ho. En aquesta fitxa t’ho posem fàcil per fer l’activitat el dissabte.  

Diccionari de butxaca per ampliar conceptes!

Associacionisme educatiu:  ho fem servir per referir-nos a entitats i federacions del món del lleure i de l’educació no formal ( esplais, agrupaments escoltes, casals i grups de joves, grups de cooperació i solidaritat o als ateneus, etc.) . L’associacionisme educatiu vetlla pel bon funcionament de les entitats i el reconeixement de la tasca educativa d’aquestes que fomenta la participació i l’educació transformadora. 

Notícies relacionades