Passatemps

Troba les 5 diferències: La veu d’un infant és més gran que un elefant!

elefant

5 diferencies Elefent Fan

L’Elefant Fan ens envia dues postals per agrair-nos l’acollida als campaments, colònies i rutes d’aquest últim estiu. Quines diferències hi trobes?

Els últims mesos de juliol, agost i setembre el nostre estimat Elefant Fan es va embarcar en una llarga travessa amb l’objectiu de visitar els diferents esplais que estaven de campaments, colònies o ruta arreu de Catalunya. En aquestes visites vam poder gaudir de la seva companyia, tot jugant a fer les manualitats i dinàmiques que ens havia preparat. A cada esplai que visitava, l’Elefant Fan es feia una foto per documentar el seu viatge i immortalitzar el moment.

De tot això ja en fa uns quants mesos, però sembla que en Fan s’ha posat nostàlgic perquè a La Piqueta hem rebut un correu seu. La carta contenia aquestes dues postals amb el següent escrit:

«Hola esplais, quant de temps feia que no parlava amb vosaltres! He vist que fa poquet heu estrenat la web de La Piqueta i no m’he pogut estar de proposar-vos un joc. Us envio dues postals recordant les visites que us vaig fer aquest estiu, però… hi ha 5 diferències entre cadascuna. Sabríeu dir quines són?»