La mà trencada

Receptes a prova de la calor!

receptes portada

Amb aquesta calor, segur que alguna vegada se t’ha fet malbé l’àpat que portaves… sigui per al primer àpat dels campaments o colònies o bé per un dia de platja o excursió, et portem un parell d’idees fàcils. Per assegurar-te encara més de poder gaudir del teu dinar, millor guarda’l en una motxilla tèrmica!

Amanida de cigrons

Si et ve de gust un dinar refrescant, et pots endur una amanida, però has de vigilar amb les fulles verdes, que es panseixen!

Nivell de resistència: 7/10
Temps de preparació: 15 minuts

Ingredients (per a una persona)

Mig pot de cigrons cuits (aprox 200 grams)
Uns 10 tomàquets cherry
Unes quantes olives verdes farcides de pebrot
Una pastanaga gran
Mitja ceba morada petita
Un toc de comí i de pebre negre
Oli i sal

Com preparar-la?
Neteja els cigrons amb un colador. Un cop fet, és tan fàcil com tallar la pastanaga i la cebra en trossets petits i barrejar la resta dels ingredients!

Trucs: Si no talles els cherrys, serà encara més resistent. I millor sense maionesa ni formatge per evitar riscos amb la calor!

Mini pizzes amb base de pa pita

Per un àpat encara més resistent, pots optar per aquestes mini pizzes!

Nivell de resistència: 9/10
Temps de preparació: 15 minuts + 15 minuts de cocció

Ingredients (per a una persona)

Un pa de pita
Quatre cullerades de tomàquet triturat
Quatre xampinyons
Unes quantes olives negres sense pinyol
Orenga
Oli i sal

Com preparar-les?
Comença escampant tomàquet triturat sobre la base de pita. Talla els xampinyons i les olives a trossets i afegeix-los. A sobre, hi pots posar orenga, una miqueta de sal i un raig d’oli. Enforna la teva pizza 15 minuts a 180°.

Trucs:  Hi pots afegir gairebé qualsevol ingredient! Formatge ratllat, ceba, pebrot…

Notícies relacionades