Passatemps

El meu horòscop em defineix d’alguna manera?

Horòscop

Horòscop

Imatge de wirestock a Freepik

Endinsa’t en el món de l’horòscop i descobreix què es diu del teu signe del zodíac!

Tothom ha sentit a parlar alguna vegada de l’horòscop, però… què és exactament i perquè la gent hi creu tant? L’horòscop consisteix en un mètode de predicció astrològic que es basa en la posició de les estrelles el dia del naixement d’una persona. Hi ha molta gent que hi creu i molta altra que no, però… si et pica la curiositat per saber què diu de tu el teu signe del zodíac, el de les teves amistats o fins i tot de la teva tieta-àvia, continua llegint!

Aquari

Persones nascudes entre el 21 de gener i el 18 de febrer. Ets una petita rebel (amb causa)! La teva intel·ligència i perspicàcia et fan ser una persona amb un fort sentit de la justícia i ganes de defensar allò en què creus. Ets una persona molt creativa i imprevisible, sempre trobes una solució davant d’una situació adversa. Amiga de les teves amigues, una Aquari sempre estarà allà quan se la necessiti.

Bessons

Persones nascudes entre el 21 de maig i el 21 de juny. Empàtica, astuta i adaptable; una Bessona sap llegir molt bé que s’espera d’ella en cada situació. La teva curiositat i ganes d’aprendre et fan ser una persona atenta i comprensiva amb el teu entorn. Tot i això,, ets molt impulsiva i tendeixes a guiar-te sempre pel que et diu el cor. Una persona amb qui confiar, Bessons sap guardar molt bé els secrets.

Balança

Persones nascudes entre el 24 de setembre i el 23 d’octubre. Si ets Balança ets una experta en els punts mig! Mediadora en situacions de conflicte, la teva recerca constant de l’equilibri fa que sempre trobis els grisos entre el blanc i el negre. Ets una persona molt sociable i atenta als petits detalls de les coses, per això tothom t’aprecia tan ràpidament. La reina de la festa, Balança sempre està llesta per animar el cotarro!

Peixos

Persones nascudes entre el 19 de febrer i el 20 de març. La teva intuïció mai falla Peixos! Ets una persona amb una gran sensibilitat i molt connectada amb les teves emocions. Si alguna cosa et ronda el cap, és molt probable que es tracti del teu sisè sentit! Les diferents emocions que pots arribar a sentir alhora et fan ser una mica indecisa i previnguda. Fiat dels consells de Peixos, tenen molt bon ull!

Cranc

Persones nascudes entre el 22 de juny i el 22 de juliol. Si vius amb gran intensitat les emocions de la vida és que ets una bona Cranc. La teva gran intuïció et fa prendre decisions ràpides amb molta facilitat. Afectuosa i empàtica, ets un bocí d’amor disposat a fer amigues per tota la vida.

Escorpí

Persones nascudes entre el 24 d’octubre i el 22 de novembre. L’ambició i la determinació són la clau perquè una Escorpí sigui la millor a l’hora d’aconseguir tot el que es proposa però… Ep! Vigila que la teva tossudesa no t’impedeixi entendre’t amb la resta de persones del teu entorn. La teva forta intuïció combinada amb la intensitat de les teves emocions et fan ser una persona molt analítica. Sens dubte, una Escorpí sap posar solució a tot problema.

Horòscop

Àries

Persones nascudes entre el 21 de març i el 20 d’abril. Apassionada i entusiasmada, una Àries és coneguda per la seva ambició i ganes de viure noves aventures. Ets una persona molt independent, però de vegades cal que recordis que no estàs sola i que tens molta gent que t’estima i et necessita. Els millors acudits sempre seran d’una Àries, sempre que no les enfadis…

Lleó

Persones nascudes entre el 23 de juliol i el 23 d’agost. Resilients i creatives, les Lleó són líders naturals de qualsevol grup. Ets una experta en gestionar situacions difícils i això es deu al fet que confies molt en tu mateixa i vols el millor per les persones que t’envolten. Tens energia de ser la protagonista de la teva pròpia vida. Independent i decidida, saps guiar-te pel teu fort instint. Una Lleó sap com alçar la veu quan toca per una bona causa.

Sagitari

Persones nascudes entre el 23 de novembre i el 21 de desembre. Sinceres i receptives, les Sagitari són optimistes per naturalesa i sempre troben el costat positiu de les situacions. Ets una persona capaç de veure el millor de cadascú i potenciar-ho per construir amistats boniques i curoses. Curiosa i innovadora, sempre estàs preparada per fer plans nous. Una Sagitari trobarà les millors paraules per parlar l’idioma de la veritat.

Taure

Persones nascudes entre el 21 d’abril i el 20 de maig. Pacients i convençudes, les Taure són persones de molta confiança i convé tenir-les ben a prop. Tens la capacitat d’esperar i treballar persistentment per aconseguir tot el que et proposes. Aprecies molt els petits plaers de la vida i t’agrada gaudir del món que t’envolta acompanyada.

Verge

Persones nascudes entre el 24 d’agost i el 23 de setembre. Analítiques i pràctiques, les Verge són amants de l’ordre i la lògica en tot el que fan. Atenta als petits detalls, ets una persona molt curosa i exigent amb les teves responsabilitats però… Vigila! No sempre es pot preveure tot el que vindrà, els canvis no són tan dolents com semblen. Si algun dia necessites una persona que t’ajudi a organitzar la teva agenda, compta amb una Verge.

Capricorn

Persones nascudes entre el 22 de desembre i el 20 de gener. Disciplinades i perseverants, una Capricorn mai es rendeix quan vol aconseguir alguna cosa. Tothom et diu que ets molt responsable i que et prens molt seriosament els estudis, però això no impedeix que siguis la que més gaudeix d’una bona quedada amb els teus millors amics quan hi ha temps. Si necessites preparar bé un examen i no deixar de passar-t’ho bé tota la tarda, fes un truc a un Capricorn.

Notícies relacionades