La mà trencada

Celebrem la primera edició del concurs literari de La Piqueta!

concurs literari
S’obre la convocatòria del concurs per a infants de 3 a 11 anys amb dues modalitats diferents, dibuix i microconte.

S’apropa la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina i, amb ella, la festa del llibre i la rosa! No hi ha millor ocasió que aquesta per estrenar el primer concurs literari a través de La Piqueta. Amb motiu del concurs, la secció de La mà trencada ensenyarà i premiarà les obres guanyadores. El més important del concurs és fer una obra de la qual us sentiu orgulloses i orgullosos i que us permeti imaginar i crear el que us vingui més de gust!

Aquest primer concurs literari infantil comptarà amb dues categories: la micro (de 3 a 7 anys) i la macro (de 8 a 11 anys). A més, hi haurà dues modalitats infantils diferents: dibuix i microconte.

Les obres han de ser fruit de la vostra imaginació i han de ser originals i pròpies. A més, per fer-ho més emocionant encara, us proposem explicar alguna aventura viscuda a l’esplai, per tal d’ensenyar com d’important és el món del lleure. També seria interessant vetllar per transmetre, mitjançant la vostra obra, alguns dels valors que treballem cada dissabte a l’esplai.

Bases del concurs

Les obres literàries que siguin redactades hauran de ser escrites en català.

Les obres presentades a la modalitat de dibuix han d’ocupar una plana DIN A4 com a màxim.

Les obres presentades a la modalitat de microconte han de contenir entre 60 i 100 paraules.

La data límit per lliurar les obres serà dilluns 22 d’abril i s’hauran d’enviar per correu electrònic a lapiqueta@esplac.cat, indicant títol de l’obra, nom i edat de la persona autora i pseudònim.

Finalment, hi haurà una obra premiada de cada categoria i modalitat. Els premis seran sorpresa, per això els anunciarem quan comuniquem les obres guanyadores.

Us animem a participar-hi!

Notícies relacionades