La mà trencada

Com t’agradaria que fos el món on vius? T’atreveixes a dibuixar-lo?

Envieu-nos els vostres dibuixos perquè formin part d’una exposició! 

Els pròxims 13 i 14 d’abril moltes monitores i monitors dels esplais d’Esplac, que és una associació on participen 110 esplais de Catalunya, passaran un cap de setmana a Manresa. Aquests dos dies dormiran plegades i plegats a un alberg i aprendran moltes coses noves! Sembla divertit, oi?

A aquesta trobada de monis li diem Escola d’Esplac! Perquè és com una escola de monitores i monitors, però en lloc d’aprendre assignatures, aprenen sobre com fer millor les activitats que fem a l’esplai. 

El millor de l’Escola d’Esplac d’aquest any és que els infants podeu participar perquè les monitores i monitors vegin els vostres dibuixos! Només heu de fer un dibuix que expliqui com us agradaria que fos el món on vivim, el món perfecte! Després de fer-lo els heu de demanar a les vostres famílies o tutors que escriguin un correu electrònic amb el dibuix a redacciolapiqueta@esplac.cat. 

Tots aquests dibuixos els penjarem en una exposició els dies 13 i 14 d’abril i serviran a tots els monis per entendre-us més que mai!

Ets moni? Vols fer la dinàmica amb el teu grup d’esplai? 

T’animem molt a fer-ho. En aquesta fitxa d’activitat t’ho posem fàcil per fer l’activitat el dissabte.  

Diccionari de butxaca per entendre-ho tot d’allò mes bé!

Associació: grup de persones (o per a nosaltres, esplais) que comparteixen els mateixos pensaments, maneres de fer o valors

Escola d’Esplac: cap de setmana on monis de molts esplais diferents aprenen sobre un tema important per l’esplai

Notícies relacionades